Spread the love

יוסי רבה מאמרים : מה זה מאמר SEO?
מאמר SEO הוא פיסת תוכן כתובה כמו פוסט בבלוג שמוצג באתר שלך כדף עם כתובת URL ייחודית. מאמר SEO מחנך, מודיע ו/או משעשע את קהל היעד שלך במומחיות ואיכות. מאמר SEO מותאם גם למנועי חיפוש כך שיש לו סיכוי טוב יותר להגיע לעמוד 1 בתוצאות החיפוש.

יוסי רבה מאמרים

למה כדאי לכתוב מאמר SEO?
להלן שש סיבות מדוע כדאי לכתוב מאמר SEO.

1. תוכן אינטרנט הוא הסיבה שגוגל קיימת.
דפי אינטרנט, כולל מאמרים, הם מה שמנועי חיפוש כמו גוגל מאחסנים באינדקס שלהם. כאשר מישהו מבצע חיפוש, המנוע מנתח את השאילתה שלו ומתאים אותה לפריטים שנוספו לאינדקס הרלוונטיים ביותר. ללא דפי האינטרנט האלה, ל-Google לא יהיה מה להציג למשתמשים בתוצאות החיפוש שלה.

2. האלגוריתם של גוגל נעשה חכם יותר כל הזמן, אבל הוא עדיין זקוק לעזרה.
מאמר SEO מותאם לחיפוש כך שהוא יכול לעזור למנועי החיפוש להבין טוב יותר על מה הנושא (ראה הנחיות למנהלי אתרים של גוגל למידע נוסף על כך). זה מגדיל את הסיכוי שהוא ייחשב רלוונטי לשאילתה ויופיע בעמוד 1 של תוצאות החיפוש.

אופטימיזציה למנועי חיפוש עוסקת בסיוע למנועי החיפוש להבין ולהציג תוכן.

– מדריך למתחילים של גוגל, אופטימיזציה למנועי חיפוש (יוסי רבה מאמרים).

3. הימצאות לחיפוש יכולה להשפיע על ההכנסה שלך.
ערוץ החיפוש האורגני מוביל יותר מ-50 אחוז מהתנועה לאתר בממוצע (ועד 64 אחוז עבור B2Bs). חיפוש אורגני אחראי גם על עד 59 אחוז מההכנסות על פני ערוצים אחרים.

4. אתה יכול לבסס את המומחיות והסמכות שלך בנושא.
גוגל מייחסת ערך רב יותר לאתרים בעלי מומחיות וסמכות גבוהה, ומאמר כתוב היטב הוא אחת הדרכים המרכזיות להדגים זאת.

דפים ואתרים באיכות גבוהה צריכים מספיק מומחיות כדי להיות סמכותיים
ואמין בנושא שלהם.

-Google, הנחיות מעריך איכות החיפוש

5. תשמח את הקהל המיועד שלך.
מאמרי קידום אתרים יכולים לגרום לדברים כמו ביקורים חוזרים באתר שלך, זמן רב יותר באתר שלך בצפייה בתוכן אחר והמרות.

יצירת תוכן משכנע ושימושי כנראה תשפיע על האתר שלך יותר מכל הגורמים האחרים שנדונו כאן. משתמשים מכירים תוכן טוב כשהם רואים אותו וסביר להניח שירצו להפנות אליו משתמשים אחרים. זה יכול להיות באמצעות פוסטים בבלוג, שירותי מדיה חברתית, דואר אלקטרוני, פורומים או אמצעים אחרים. באז אורגני או מפה לאוזן הוא מה שעוזר לבנות את המוניטין של האתר שלך הן בקרב המשתמשים והן בגוגל, ולעתים רחוקות הוא מגיע ללא תוכן איכותי.

– מדריך למתחילים של גוגל, אופטימיזציה למנועי חיפוש (SEO).

6. נצח את המתחרים שלך בתוצאות החיפוש.
מאמר מותאם לחיפוש משתמש בנתונים כדי לשפר אותם. גלה מה עושה התוכן בדירוג העליון באותו נושא. אז אתה יכול לפגוש או לחרוג ממנו.

איך כותבים מאמר SEO?
כדי לכתוב מאמר SEO, אתה צריך לפחות את שני הדברים הבאים:

סופר מקצועי ומומחה לנושאים.
כלי SEO שיכולים לספק את הנתונים הדרושים לך כדי לייעל את התוכן.
להלן שמונה שלבים עיקריים לכתיבת מאמר SEO.

שלב 1. הגדר את מפרט המסמך.
ראשית, ציין את העובדות הבסיסיות של המאמר כגון הנושא, מילות מפתח יעד, כותרת מטא, תיאור מטא וכתובת אתר. בראש המסמך, צור טבלה המכילה את פרטי המפתח עבור התוכן החדש. טבלה זו עוזרת לך לארגן את כל הפרטים של מאמר מותאם היטב לפני שתתחיל לכתוב.

שלב 2. צור תוכן שנכתב במומחיות.
גוגל רוצה שלתוצאות החיפוש בדף הראשון יהיה אלמנט של מומחיות. הסיבה לכך היא שגוגל רוצה שהמשתמשים שלה יהיו מרוצים מהתוצאות שלה. תוכן איכותי שומר גם על הקהל שלך מאושר.

עם זאת, לפני שאתה כותב מאמר, ודא שיש לך לפחות אחד מהדברים הבאים:

מומחיות בנושא או מומחה לנושא אתה יכול לראיין יוסי רבה מאמרים
יכולת כתיבה או סופר מקצועי
עורך מומחה
לדוגמה, אם אתה מומחה לנושא אך אינך בטוח ביכולתך לכתוב, שכור סופר או עורך רפאים. אם אתה סופר, ודא שיש לך גישה למומחה לנושא (או כישורי מחקר מעולים באמת) שיעזור לך ליצור את היצירה.

ממדריך ה-SEO למתחילים של גוגל, הנה שתי עצות חכמים:

מומחיות וסמכותיות של אתר מגבירה את איכותו. ודא שהתוכן באתר שלך נוצר או נערך על ידי אנשים עם מומחיות בנושא. לדוגמה, מתן מקורות מומחים או מנוסים יכול לעזור למשתמשים להבין את המומחיות של המאמרים. ייצוג קונצנזוס מבוסס היטב בדפים בנושאים מדעיים הוא נוהג טוב אם קיים קונצנזוס כזה.

יוסי רבה מאמרים

המשתמשים נהנים מתוכן כתוב היטב וקל לעקוב אחריהם.

לְהִמָנַע:
– כתיבת טקסט מרושל עם הרבה שגיאות כתיב ודקדוק.
– תוכן לא נוח או כתוב בצורה גרועה. …

שלב 3. השתמש בכלי SEO.
כותבים רבים אינם מאומנים בקידום אתרים, כך ששליטה במאמר קידום אתרים יכולה להיות מאיימת. חדשות טובות: קיימים כלי SEO שיכולים לעזור לכותבים לייעל בקלות את התוכן שלהם.

למשל, יוסי רבה מאמרים

תוסף SEO rdPress עוזר ליוצרי תוכן לקבל נתוני SEO לפני, במהלך ואחרי תהליך הכתיבה. אז מאמרים מותאמים עם שיטות עבודה מומלצות עבור שאילתת חיפוש ספציפית (לא שיטות מומלצות כלליות שאינן כל כך שימושיות).

שלב 4. מחקר מילות מפתח (המכונה שאילתות חיפוש).
מה הקהל שלך מקליד בסרגל החיפוש של Google כאשר אתה מחפש את המידע שיש לך באתר שלך?

במדריך ל-SEO למתחילים שלה, גוגל מסבירה את היסודות של מחקר מילות מפתח:

חשבו על המילים שמשתמש עשוי לחפש כדי למצוא חלק מהתוכן שלכם. משתמשים שיודעים הרבה על הנושא עשויים להשתמש במילות מפתח שונות בשאילתות החיפוש שלהם מאשר מישהו חדש בנושא. לדוגמה, אוהד כדורגל ותיק עשוי לחפש את [יוסי רבה מאמרים], ראשי תיבות של ה-Fédération Internationale de Football Association, בעוד שאוהד חדש עשוי להשתמש בשאילתה כללית יותר כמו [פלייאוף כדורגל]. ציפייה להבדלים אלה בהתנהגות החיפוש והתייחסות אליהם בזמן כתיבת התוכן שלך (באמצעות שילוב טוב של ביטויי מפתח) עשויה להניב תוצאות חיוביות.

אתה רוצה שיהיה לך לפחות מונח חיפוש ראשי אחד איתו אתה מייעל את המאמר שלך, ועד שני ביטויי מפתח משניים. האם זה אומר שאתה צריך להשתמש ביותר מאחד? לא. אבל זו יכולה להיות אסטרטגיה מתקדמת עבור חלק יוסי רבה מאמרים.

בשלב זה, ראוי לציין שמאמר יעבור אופטימיזציה באופן טבעי כאשר תכתוב אותו. הסיבה לכך היא שאם תכתוב מספיק מילים (איכותיות) על נושא מסוים, המילים שבהן אתה משתמש יתארו היטב את התוכן.

אז למה לעשות אופטימיזציה? כדי לעזור לתוכן הנהדר שלך להתחרות טוב יותר בתוצאות החיפוש. כאשר אתה משתמש בשאילתות מילות מפתח ספציפיות בתוכן שלך, זה יכול לאותת לגוגל שהתוכן שלך רלוונטי יותר לשאילתה של המחפש מאשר תוכן אחר כמותו בחוץ יוסי רבה מאמרים.

יוסי רבה קישורים

למידע נוסף, עיין במאמר שלנו בנושא אופטימיזציה של תוכן העמוד, ונסה את הכלי החינמי שלנו להצעת מילות מפתח כדי להתחיל.

שלב 5. זהה ונתח את התחרות.
האם ידעת שהתחרות שלך באינטרנט מורכבת מהדפים המדורגים בראש עבור מילות המפתח שלך? אלו הם דפי האינטרנט שבהם אתה מתחרה על תשומת הלב בתוצאות החיפוש.

ברגע שיש לך את מילות המפתח שלך, תוכל להתחיל בניתוח תחרותי. בעזרת הכלים הנכונים לקידום אתרים תוכלו לגלות אילו דפים מדורגים במקומות הראשונים בגוגל עבור שאילתת החיפוש שלכם.

כאן הדברים נעשים טובים. חמוש בנתונים אלה, אינך עוקב באופן עיוור אחר שיטות קידום אתרים כלליות ("זה חייב להיות 1,000 מילים!") עבור המאמר שלך. אתה מבצע אופטימיזציה ספציפית כדי להיות בשוויון – או אפילו לחרוג – מהתוצאות המובילות עבור אותה מילת מפתח.

לדוגמה, תוסף יוסי רבה מאמרים SEO של ברוס קליי בוחן את המתחרים שלך ומציג נתונים כגון:

ספירת המילים הכוללת לשאוף אליה
תג הכותרת ואורך המטא
מספר הפעמים שנעשה שימוש במילת מפתח
ציון הקריאות של מאמר ה-יוסי רבה מאמרים שלך בהשוואה לדפי האינטרנט בדירוג הגבוה ביותר
(וכל זה בזמן אמת לפני או במהלך תהליך הכתיבה, לא אחריו.)

שלב 6. בצע אופטימיזציה של התוכן במאמר יוסי רבה מאמרים שלך.
בשלב זה, אתה צריך גם את המאמר הכתוב היטב וגם את מילות המפתח שלך. עכשיו זה הזמן לבצע אופטימיזציה.

אתה רוצה שמילות המפתח שלך יופיעו באופן טבעי בתוכן. אז הצעד הראשון הוא לזהות היכן ייתכן שתוכל להחליף כמה מילים או ביטויים עם מונחי המפתח שלך.

כלל מס' 1: הקפד תמיד לקרוא היטב. סטירת מילות המפתח שלך בכל מקום ישן ללא קשר לדקדוק יכולה לגרום למאמר שלך להיראות ספאמי לגוגל ולעצבן את הקוראים.

בצע אופטימיזציה של תוכן עבור המשתמשים שלך, לא למנועי החיפוש… עיצוב האתר שלך בהתאם לצרכי המבקרים שלך תוך הקפדה על גישה קלה של האתר למנועי חיפוש בדרך כלל מניב תוצאות חיוביות.

לְהִמָנַע:
– הכנסת מילות מפתח מיותרות רבות המכוונות למנועי חיפוש אך מטרידות או שטויות למשתמשים. …

– מדריך למתחילים של גוגל, אופטימיזציה למנועי חיפוש (יוסי רבה מאמרים).

באופן כללי, אתה רוצה שמילות המפתח שלך יתפזרו באופן שווה בכל התוכן מלמעלה למטה. למידע נוסף על כך, עיין במאמר המעמיק שלנו על אופן השימוש במילות מפתח בתוכן, ובדוק את השימוש המועיל והניתן להדפסה שלנו.

משה עוז בלוג | משה עוז תערוכת נשק | משה עוז אחזקות | משה עוז פיננסים | משה עוז קפיטל | משה עוז שיווק | משה עוז נדלן | משה עוז תרומות | משה עוז השקעות | משה עוז משאבי אנוש